Tento web používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a k analýze návštevnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Ďalšie informácie

Jednoradové kartotéky sú klasickým produktom značky Bisley. Pomocou vnútorných deliacich priečok si môžete vnútrajšok zásuvky usporiadať podľa potreby. Farba je nanášaná práškovým lakovaním.

Kartotéky jednoradové

V ponuke kartotéky BS (úchytky štandardné či chrómové), IPCC, Contract a domáce kartotéky PFA.

Máte otázky alebo chcete navrhnúť vybavenie od nás?

Kontaktujte našich špecialistov

Tento produkt je dostupných v niekoľkých modeloch

Kartotéky Contract

Nosnosť zásuvky až 40 kg. Slúži na ukladanie dokumentov alebo závesných káps formátu A4 alebo Foolscap. V základnom vybavení s plastovými úchytkami a štítkom. Cylindrický zámok umiestnený na čele spodnej zásuvky, ktorým je možné uzamknúť obe zásuvky naraz. Výsuvnost zásuvky iba 80%.

Kartotéky IPCCA

Nosnosť zásuvky až 40 kg. V základnom vybavení s kovovým štítkom. Výsuvnost zásuvky 100%. Zariadenie proti preváženiu (nejde vysunúť viac zásuviek naraz). Slúži na ukladanie dokumentov alebo závesných káps formátu A4. V prípade ukladania závesných káps nie je potreba použitia deliacich priečok. V prípade ukladania dokumentov bez použitia závesných dosiek odporúčame dokúpiť vložené dno, ktoré zároveň umožňuje vybaviť zásuvku deliacimi priečkami.

Nosnosť zásuvky až 45 kg. V základnom vybavení s posuvným vymeniteľným štítkom s krytkou. Výsuvnost zásuvky 100%, samočinné dovieranie zásuviek. Zariadenie proti preváženiu (nejde vysunúť viac zásuviek naraz). Slúži na ukladanie dokumentov alebo závesných káps formátu A4 a Foolscap. V prípade ukladania závesných káps nie je potreba použitia deliacich priečok. V prípade ukladania dokumentov bez použitia závesných dosiek odporúčame dokúpiť vložené dno, ktoré zároveň umožňuje vybaviť zásuvku deliacimi priečkami.

Prezrite si produkt na e-shope alebo sa poraďte s našimi špecialistami

Farby

BISLEY CLASSIC - farby bez príplatku
BISLEY PERFORMANCE - farby s príplatkom 0 - 10 %
BISLEY VISION - farby s príplatkom 0 - 15 %

Výhody

  • široká paleta farieb bez príplatku
  • rôzne rozmery a počty zásuviek
  • centrálny zámok
  • 100% alebo 80% výsuvnost zásuviek
  • zariadenie proti preváženiu (nejde vysunúť viac zásuviek naraz)
  • zváraný korpus kartotéky